040-6111136Maila oss
0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vår miljöpolicy

Aktivt miljötänkande

Vi arbetar aktivt med att förbättra vår miljöprestanda så långt det är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt i syfte att bidra till en mer hållbar utveckling av vårt samhälle.

 

Förpackningar och packmaterial

Vårt mål är att återanvända eller återvinna 100% av vårt förbrukningsmaterial. Bl a återanvänder vi förpackningarna i största möjliga mån samt att fakturor och kvitton skickas elektroniskt i den mån det går.

 

Plastpåsar i butik

Plastpåsar har delvis lämnat sina spår i miljön, allt ifrån tillverkningen fram till slutdestinationen i form av tex nedskräpning eller annan negativ miljöpåverkan.

Plastpåsar förekommer i våra butiker som bärkassar. I vårt miljöinriktade arbete har vi sedan starten valt att inte ha dessa synliga för användning vid köp av produkter utan först tas fram vid fråga.

Vi rekommenderar våra butikskunder att återanvända sina påsar eller att ta med sig egen tygkasse eller liknande som man kan återanvända överallt.

 

Rekommendationer och råd

Vi rekommenderar våra kunder att reparera sina produkter framför att köpa nya så länge det är ekonomiskt rimligt. Vi gör uppskattningar och ger gärna rekommendationer och råd i samband med uppgraderingar, felsökningar och reparationer av tekniska produkter.

Vi har egen serviceverkstad och egna tekniker med lång erfarenhet och som arbetar med reparationer av olika tekniska produkter och datorer av alla märken.